Sale!

Set me 12 brush-e profesionale make-up Layla

4,800.00L 3,500.00L

Set me 12 brush-e profesionale për make-up nga Layla Cosmetics për të bërë më të lehtë make-up për sytë dhe fytyrën tuaj!

Description

Set me 12 brush-e profesionale make-up nga Layla Cosmetics për të bërë më të lehtë make-up për sytë dhe fytyrën tuaj!

Additional information

Weight 0.3 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set me 12 brush-e profesionale make-up Layla”

Your email address will not be published. Required fields are marked *