ERG Kozmetik - Produkte profesionale për mirëmbajtjen e flokut, bojra e aksesorë, trajtim fytyre dhe trupi, paramedikale, arredim sallone bukurie, estetike.

Contact

Kontakt

Na gjeni në:

Adresat:

Rruga e Kavajës Nr. 104
Përballë taksave vendore Tiranë, Shqipëri

Telefon: 
+355 695416486 – Rr. Kavajës
+355 42 24 3434 -Rr. Kavajës

Email:  ergshpk@yahoo.it

Na Shkruani