ERG Kozmetik - Produkte profesionale për mirëmbajtjen e flokut, bojra e aksesorë, trajtim fytyre dhe trupi, paramedikale, arredim sallone bukurie, estetike.

About Us

Rreth ERG Kozmetik

Facebook

Na ndiqni në faqen tonë zyrtare në Facebook!

Instagram

Na ndiqni në faqen tonë zyrtare në Instagram!

Kontakt

Na arrini në emailin tonë ose në numrat tanë të telefonit!

Partnerët Tanë

Brandi So One Italy ERG Kozmetike

Historia Jonë

Kompania ERG SHA, është një shoqëri e themeluar më 20 Shkurt 1996 me seli në Tiranë.

Zyra qendrore, dyqani dhe magazina janë pronë e kompanisë dhe ndodhen në Tiranë.

Magazina qendrore me seli në Selitë ka një hapesirë prej 450m2 ku zhvillohet dhe shpërndarja e produkteve.

Firma lindi si një ide e bashkëpronarëve të saj për të sjellë në treg produkte të përkujdesjes së flokut dhe bukurisë . Fillimisht duke operuar në tregun e parukierëve profesionistë dhe më vonë me orientim në tregun e konsumatorit final.

 

Në vitet në vazhdim filluam me markat italiane, si Keramine H, Salba, Biomed, Axenia, So One dhe më vonë në pëfshirje dhe të grupit të produkteve të make up-it Layla Cosmetics.

Me evolimin e sektorit aesthetic kompania futi në portofolion e saj dy brande të njohura si Natinuel aesthetic dhe Transparent Clinic.

Gjithmonë në kërkim të së resë dhe teknologjisë jemi Lider në arredimin e Salloneve , Spa apo klinikave me teknologjinë e fundit në sektorin beauty, mjafton të permendim Kompanitë si Ceriotti, Vezzosi Arredamenti, Muster-Dikson, DoctorBeauty, etj.